fbpx

Ραντεβού με την ιστορία για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Ραντεβού με την ιστορία για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να μπουν στους ομίλους της Ευρωλίγκας έχουν απόψε οι παίκτριες του μπασκετικού Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τις Σέρβες στις 22:00 στο Βελιγράδι με μετάδοση από το κανάλι της Ευρωλίγκας γυναικών στο YouTube (EuroLeague Women) και θέλουν νίκη ή ακόμα και ήττα μέχρι 19 πόντους προκειμένου να πάρουν την πρόκριση από τον προκριματικό όμιλο.

Σε περίπτωση δεύτερης θέσης στον όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Σέπσι που έχει χάσει από τον Ολυμπιακό αλλά νίκησε χθες 83-63 τον Αστέρα, οι Πειραιώτισσες θα συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο EuroCup.

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το αυριανό ματς, αναλύθηκε το χθεσινό παιχνίδι και παρακολουθήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί, το στυλ που ξέρουμε από πέρυσι, παραμένει το ίδιο, οπότε θα έχουμε πολύ έντονο ματς αύριο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και με τη μέγιστη συγκέντρωση και με σεβασμό, να πετύχουμε το στόχο που έχουμε», τόνισε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς.

«Θέλουμε ακόμα μία νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας στους ομίλους της EuroLeague. Έχουμε ψυχολογία και ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και την ίδια θέληση, όπως και στο ματς με την Σέπσι, η πρόκριση είναι δική μας», ήταν τα λόγια της Άννας Σπυριδοπούλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ