fbpx

Γουόκαπ: «Έχουμε γίνει καλύτεροι τη φετινή σεζόν»

Γουόκαπ: «Έχουμε γίνει καλύτεροι τη φετινή σεζόν»

Ο Τόμας Γουόκαπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τις φετινές προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γίνει καλύτεροι από πέρυσι.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του που κράτησε τον ίδιο κορμό, όπως κάνουν και οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Όπως συμπλήρωσε αυτό σημαίνει σταθερότητα στο πλάνο.

Χαρακτηριστικά, ο Γουόκαπ δήλωσε στο κανάλι της Euroleague: «Πραγματικά μου αρέσουν πολύ οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε γίνει ακόμα καλύτεροι. Επίσης, μας έχει βοηθήσει αρκετά ότι διατηρήσαμε τον βασικό μας κορμό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείτε τι κάνουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Εφές, έχουν τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ έχει σχεδόν την ίδια πεντάδα εδώ και τέσσερα χρόνια. Επίσης, και το ίδιο προπονητικό επιτελείο είναι σημαντικό. Οι ίδιοι παίκτες σημαίνει σταθερότητα και συνέχεια. Αγαπάμε κάθε παίκτη της ομάδας μας και απολαμβάνουμε να παίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Αυτό σε βοηθάει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και ξέρεις από πριν πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ