fbpx

Με μορφή «διπλού δελτίου» η μεταγραφή του Τσάμη στον Τρίτωνα

Με μορφή «διπλού δελτίου» η μεταγραφή του Τσάμη στον Τρίτωνα

Ο Παναγιώτης Τσάμης μετακόμισε στην ομάδα του Τρίτωνα στην Elite League, αλλά χωρίς να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της κατηγορίας, που θα αγωνίζεται με τη μορφή διπλού δελτίου, τόσο στον Τρίτωνα, όσο και στην Basket League με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, στην Α1 ο Τσάμης έχει όριο 50% των αγώνων.

Ο Τσάμης έκανε το ντεμπούτο του στην φετινή Α2 στο ματς του Τρίτωνα με τον Αμύντα, έπαιξε 15:05 και είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουυντ με 3 στα 3 δίποντα, προσφέροντας παράλληλα 21.07 στο bonus της που έχει καθιερώσει η Ομοσπονδία για τους παίκτες Under 21.

«Το διπλό δελτίο βοηθάει και εμάς ως σύλλογο και τον παίκτη, αλλά και κατ’ επέκταση τον Ολυμπιακό», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Τρίτωνα, Μιχάλη Μιχελάκου, για να προσθέσει:

«Απαιτεί συνεχή συνεργασία με τον σύλλογο που ανήκει ο παίκτης. Διότι πρέπει να ακολουθεί και το πρόγραμμα της ομάδας του. Μιλάμε συνεχώς με το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, τον γυμναστή κ Γκατζούλη και τον αθλητικό διευθυντή κ. Μπαφέ, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να συμβαίνει κάθε μέρα. Μας βοηθάει πάρα πολύ και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάνει μεσημέρι προπόνηση, άρα μπορεί να ακολουθεί και τις δικές μας υποχρεώσεις. Άλλες ομάδες της Α1 έχουν πιο αργά προπόνηση, άρα δεν μπορούν να δώσουν παίκτη στην Elite League ή πιο κάτω κατηγορίες».

Αυτό σημαίνει πως ο Τσάμης προπονείται τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Τρίτωνα, με τον Μιχελάκο να τονίζει:  «Πάντα με προσοχή για να μην υπάρξει και πρόβλημα κόπωσης. Είναι πολύ μικρά τα όποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν σε σχέση με το κέρδος για τον αθλητή και τις ομάδες. Γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή μπορεί ο Ολυμπιακός να μας πει τελευταία στιγμή πως χρειάζεται τον παίκτη και να τον χάσουμε εμείς. Αρα είμαστε έτοιμοι και γι αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ