fbpx

Λαρεντζάκης: «Είμαστε τόσο έτοιμοι γιατί είμαστε οικογένεια»

Λαρεντζάκης: «Είμαστε τόσο έτοιμοι γιατί είμαστε οικογένεια»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της Μπαρτσελόνα με 80-70 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 1η «στροφή» της Euroleague, με τους Γιώργο Μποζίκα και Γιανούλη Λαρεντζάκη να μιλούν μετά το πέρας του παιχνιδιού.

«Αυτό που έκανα είναι πρώτα απ’ όλα αποτέλεσμα της ομαδικής μας λειτουργίας. Σίγουρα πιστεύω στον εαυτό μου, αυτά τα σουτ δεν τα φοβάμαι, αλλά για να νικήσεις μέσα σε αυτό το γήπεδο πρέπει να παίξεις έξυπνα κι ως σύνολο», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην κάμερα της NOVA, για να συμπληρώσει με νόημα: «Φαινόμαστε τόσο έτοιμοι, παρότι είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, γιατί είμαστε μια οικογένεια».

«Ήταν έτοιμος ο Λάρι, το έχει ξανακάνει άλλωστε, αυτός είναι ο χαρακτήρας του στο παρκέ», σχολίασε ο ασίσταντ του Ολυμπιακού Γιώργος Μποζίκας, προσθέτοντας: «Την ίδια αξία με τα μεγάλα τρίποντα του Λαρεντζάκη έχει ο τρόπος που τα δημιουργήσαμε ως ομάδα. Τα δύο ήρθαν έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και το τρίτο έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ του Μπλακ, με το οποίο αποτυπώθηκε η μαχητικότητά μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ