fbpx

BasketLeague: Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής – Μεγάλη νίκη του Περιστερίου, έκανε την έκπληξη ο Ιωνικός

BasketLeague: Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής – Μεγάλη νίκη του Περιστερίου, έκανε την έκπληξη ο Ιωνικός

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της BasketLeague, με το Περιστέρι να επικρατεί επί του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιωνικός έκανε την έκπληξη και επικράτησε επί του Κολοσσού Ρόδου στη Νίκαια. Όσον αφορά τον Προμηθέα, πήρε μεγάλη νίκη έναντι του Λαυρίου.

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 85-77

Το Περιστέρι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ είδε τον Μάρκους Ντένμον να του δίνει τις λύσεις που χρειαζόταν και έφτασε στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 85-77 για το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη… έκλεψαν τη νίκη με 85-77 για την πρεμιέρα της Basket League έχοντας κεντρικό πρόσωπο τον Μάρκους Ντένμον

Ιωνικός – Κολοσσός 89-84

Ιωνικός Κολοσσός

O Ιωνικός ξεκίνησε νικηφόρα τη νέα σεζόν στην Basket League, επικρατώντας με 89-84 του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Ιωνικός ύψωσε το ανάστημά του στη Νίκαια. Και ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, 89-84, στην παράταση. Οι Νικαιώτες έμειναν πίσω στο σκορ μέχρι και με 10 πόντους, αλλά τα μακρινά σουτ των Νίκου Αρσενόπουλου (12π.) και Ντιέγκο Καπελάν (17π.) και η παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στη ρακέτα, ήταν αγωνιστικά στοιχεία που έφεραν τη νίκη.

Ο Κολοσσός έμεινε πίσω στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο, ωστόσο κατάφερε να οδηγήσει το ματς στην παράταση, αλλά στο έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα ήταν κατώτεροι στην περιφερειακή τους άμυνα.

Λαύριο – Προμηθέας 80-90

Στο άνοιγμα της αυλαίας της Basket League, ο Προμηθέας επικράτησε 90-80 του Λαυρίου πετυχαίνοντας το πρώτο «διπλό» με εκπληκτικούς τους Σίμπσον, Κάουαν και Κουλμπόκα.

Ο Βασίλης Μουράτος επέστρεψε στο Λαύριο ως αντίπαλος και ο Προμηθέας των εντυπωσιακών Σίμπσον και Κουλμπόκα πέτυχε το πρώτο του «διπλό» στην Basket League με 80-90 επί της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Τα σουτ του Σίμπσον ήταν αυτά που έδωσαν το προβάδισμα στον Προμηθέα από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και έκτοτε δεν υπήρχε επιστροφή για το Λαύριο, που προσπαθούσε διαρκώς να καλύψει διαφορές.

Για τον Προμηθέα που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιανγκ, ο Σίμπσον σκόραρε 5/9 τρίποντα (15 πόντοι), ενώ οι Κουλμπόκα (11 ριμπάουντ) και Κάουαν Τζούνιορ (4 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 3/3 τρίποντα) προσέθεσαν 20. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε με 19 ο Φλαγκ, που μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. Από 16 είχαν οι Αρ Τζι Κόουλ και Γερομιχαλός.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

9 Οκτωβρίου

16.00: Άρης – Παναθηναϊκός
19.15: ΑΕΚ – Καρδίτσα

10 Οκτωβρίου

19.15: Απόλλων – Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ