fbpx

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για την Εφές

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για την Εφές

Με 72-59 επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη η Εφές, ανεβάζοντας τον ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο και «καθαρίζοντας» εύκολα το ματς.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν έκανε ιδανικό ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα στην Ευρωλίγκα, πετυχαίνοντας 19 πόντους ενώ ο Βασίλιε Μίτσιτς πρόσθεσε 16 πόντους και 6 ασίστ.

Οι Σέρβοι έκαναν καλό ξεκίνημα και έμειναν μέσα στο ματς για αρκετή ώρα. Η Εφές προηγήθηκε 17-14 αλλά ο Αστέρας αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά με 4 (21-25) με το παιχνίδι να έχει χαρακτήρα ντέρμπι και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στον πόντο (35-34).

Κλάιμπερν και Μίτσιτς ανέλαβαν δράση στο τρίτο δεκάλεπτο και με βοήθειες από τους Μπομπουά και Ζίζιτς, η ομάδα του Αταμάν άρχισε να διαμορφώνει σιγά σιγά διαφορά (56-48). Οι Τούρκοι φρόντισαν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη στο τελευταίο κομμάτι του ματς. Με ένα σερί 8-0, το σκορ έγινε 64-52 στο ξεκίνημα της τέταρτη περιόδου και τα πάντα τελείωσαν αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ξανά.

Ο Μπεν Μπέντιλ ήταν ο μόνος διψήφιος με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ για τον Αστέρα, ενώ από 9 πόντους πέτυχαν οι Άνταμς και Ιβάνοβιτς.

Δεκάλεπτα: 17-14, 35-34, 56-50, 72-59.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ