fbpx

Η Άλμπα… καλωσόρισε την Παρτίζαν στην Ευρωλίγκα

Η Άλμπα… καλωσόρισε την Παρτίζαν στην Ευρωλίγκα

«Καλώς ήρθατε στην Ευρωλίγκα» αναφώνησε στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η Άλμπα παίρνοντας ευρεία νίκη στην πρεμιέρα με 100-84 στο Βερολίνο.

Σε μεγάλα κέφια οι Γερμανοί, μπήκαν αφιονισμένοι στο παρκέ και με σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι, πέτυχαν 33 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, δεχόμενοι μόλις 18. Παίρνοντας σκορ από πολλούς παίκτες, η ομάδα του Γκονθάλεθ συνέχισε με «σπασμένα φρένα» ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι και στους 26 (46-20)!

Η Παρτίζαν είχε βρει πια τον δικό της ρυθμό στην επίθεση αλλά στην άμυνα υπήρχε… πρόβλημα! Πάντερ, Λε Ντέι και Έξουμ έδωσαν το σύνθημα της αντεπίθεσης για την ομάδα του Ομπράντοβιτς στο τρίτο δεκάλεπτο. Με τους τρεις προαναφερθέντες να δίνουν λύσεις η Παρτίζαν μείωσε στους 10 (64-54), παρόλα αυτά ήταν και το καλύτερο που μπόρεσαν να κάνουν οι Σέρβοι.

Σίκμα και Μπλατ φρόντιζαν να κρατούν σε απόσταση ασφαλείας την Άλμπα, αφού όποτε οι φιλοξενούμενοι έκαναν σκέψεις για να πλησιάσουν, οι δυο τους έκαναν ότι έπρεπε για να ανεβαίνει η διαφορά ακόμα και στους 18 (92-74).

Ο Ισραηλινός γκαρντ είχε 16 πόντους με τον Αμερικανό να προσθέτει 15 πόντους και 7 ασίστ. Νταμπλ νταμπλ από τον Ολίντε (11π, 10ρ) ενώ 12 πόντους είχε ο Προκίντα και 11 ο Λο. Ο Ντάντε Έξουμ διακρίθηκε από πλευράς Παρτίζαν με 22 πόντους, με τους Άντζουσιτς (14π), Λε Ντέι (13π) και Πάντερ (13π) να ολοκληρώνουν την τετράδα των πρώτων σκόρερ.

Δεκάλεπτα: 33-18, 61-43, 77-61, 100-84.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ