fbpx

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Οριόλα

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Οριόλα

Την φετινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλά κομμάτια από το περσινό παζλ, από την περιφέρεια μέχρι τη front line. Ένας παίκτης, ο οποίος αποκτήθηκε τη φετινή σεζόν και έχει ανεβάσει τον πήχη στο «4» είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς.

Από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μέχρι και την «εκρηκτική» του έναρξη στον τελικό ο Αμερικανός power forward δείχνει πως είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από τους Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς.

Ωστόσο, είναι εμφανές πως υπάρχει κενό πίσω από τον Ντέρικ Ουίλαμς. Ο Παναθηναϊκός δεν απέκτησε κάποιον επιπρόσθετο παίκτη στη θέση αυτή και το κενό είναι εμφανές.

Επομένως, το ενδιαφέρον στρέφεται στα free agent «4»άρια που κυκλοφορούν και ένας από αυτούς είναι ο Πιερ Οριόλα.

Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και είναι λογικό να απασχολεί την ομάδα του «τριφυλλιού», η οποία αναζητεί διακαώς ένα πάουερ φόργουορντ με τα χαρακτηριστικά του Οριόλα.

YouTube video

Σύμμαχος για ενδεχόμενη απόκτηση του παίκτη είναι πως θέλει να αγωνιστεί στη Euroleague, κάτι το οποίο μπορεί να του προφέρει ο Παναθηναϊκός.

«Καρφιά» για Γιασκεβίτσιους μετά την αποχώρηση του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οριόλα δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο από την Μπαρτσελόνα, καθώς άφησε αιχμές για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, τονίζοντας:

«Ήταν απόφαση του κλαμπ. Και είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς εάν και εφόσον δεν βρίσκεσαι στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Όμως είμαι απογοητευμένος γιατί πίστευα ότι μπορούσα να προσφέρω περισσότερα. Ήμουν ο αρχηγός και δεν έκανε κανείς κάποια επίσημη τοποθέτηση» ήταν τα λόγια του Πιερ Οριόλα στο podcast «La Sotana» και συνέχισε:

«Συναντήθηκα με τον Μάριο Μπρούνο και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για να αναλύσουμε την απόδοσή μου στην ομάδα την τελευταία σεζόν. Στα τελευταία πέντε λεπτά μου είπαν ότι δεν θα συνέχιζα στον σύλλογο. Αυτή η συνάντηση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί».

Και κατέληξε μιλώντας για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους«Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους δεν μου είπε τίποτε απολύτως. Μόνο με πήρε τηλέφωνο ύστερα από δύο μήνες για να με ρωτήσει εάν ήμουν θυμωμένος που με έδιωξαν από την ομάδα. Όχι, δεν ήμουν τότε. Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει…»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ