fbpx

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος»

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος»

Τις δυσκολίες που έχει κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, πόσο μάλλον να φεύγεις από εκεί με τη νίκη, επεσήμανε ο Τσους Ματέο.

Ο κόουτς της Ρεάλ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Καθόλου εύκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το μπάσκετ που γνωρίζουμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το αβαντάζ, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα και κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα αλλά και για την πρώτη μας νίκη στη σεζόν».

Για τους αγώνες Ρεάλ – Παναθηναϊκού και τη διαφορά συγκριτικά με πέρυσι: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Έλειψε ο Ουόλτερς, ο οποίος θα έδινε ένα boost στην επίθεση. Θέλει χρόνο, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλει χρόνο για να δεθεί και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος».

Για το πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ αλλά και η πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Φυσικά και είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα πρώτα παιχνίδια, ώστε να χτίζουμε την ομάδα χωρίς άγχος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να επιτρέψουμε στους παλιούς και καινούριους παίκτες να παίξουν το μπάσκετ που επιθυμούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ