fbpx

Αποδοκιμασίες για Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Αποδοκιμασίες για Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ επέστρεψε στο πρώην «σπίτι» του και για 2η σεζόν αποδοκιμάστηκε από το κοινό του «τριφυλλιού». Όπως είχε συμβεί και πέρυσι, όταν είχε έρθει στην Αθήνα με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν, έτσι έγινε και φέτος, με τον «Σούπερ Μάριο» να γίνεται αποδέκτης μαζεμένων… αποδοκιμασιών.

EUROLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μάλιστα, αυτό συνέβη τόσο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και για την ακρίβεια όποτε ο ίδιος δοκίμαζε κάποιο σουτ, όσο και κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων, λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Θυμίζουμε πως πέρυσι ο ίδιος είχε τονίσει πως αυτό είναι κάτι… φυσιολογικό, αφού πλέον εντός παρκέ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

«Τις άξιζα τις αποδοκιμασίες. Τους καταλαβαίνω. Δεν συγχωρώ ούτε τον εαυτό μου. Γιατί αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλους. Εμπιστεύτηκα πολύ κάποιους ανθρώπους και είμαι απογοητευμένος. Τους αγαπώ πολύ. Είναι στο μυαλό μου τόσο καιρό. Φώναζαν το όνομά μου στο αεροδρόμιο. Θα τους αγαπώ για πάντα, είναι η ομάδα μου. Φυσικά και τους συγχωρώ, έτσι είναι αν παίζεις εδώ ως αντίπαλος», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2021 στην κάμερα της «NOVA», ως παίκτης της Ούνικς Καζάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ