fbpx

Αντετοκούνμπο: «Με τους Μπακς Θεσσαλονίκη ή Κρήτη»

Αντετοκούνμπο: «Με τους Μπακς Θεσσαλονίκη ή Κρήτη»

Ίσως εικόνα από τα προσεχώς; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε από το Άμπου Ντάμπι την επιθυμία του να αγωνιστεί με τους Μπακς στην Ελλάδα!

Ο Greek Freak ήταν ευδιάθετος και είχε όρεξη για δηλώσεις μετά το ματς των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, αναφερόμενος και στο ενδεχόμενο να παίξει ένα παιχνίδι ΝΒΑ -έστω φιλικό- στην Ελλάδα.

«Έχω παίξει στην Ελλάδα όχι βέβαια με ομάδα ΝΒΑ. Νιώθω ότι αν παίξω στην Ελλάδα θα είναι πολύ καλό για μένα. Θα είναι 20.000 Έλληνες να φωνάζουν το όνομα μου, θα με τραβάνε αριστερά δεξιά! Το έχω σκεφτεί για Αθήνα, ίσως θα ήταν προτιμότερο Θεσσαλονίκη ή Κρήτη» ήταν τα λόγια του Γιάννη που σκόρπισαν χαμόγελα προς πολλές κατευθύνσεις!

Για τον αγώνα με τους Χοκς: «Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να κάνουμε περισσότερ πράγματα στο παρκέ. Αν περιμένουμε ότι απλά θα παίξουμε όπως πέρσι και θα κυριαρχήσουνε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα: «Τον είδα πέρυσι γιατί ο Κώστας ήταν συμπαίκτης του στη Βιλερμπάν. Είναι απλά απίστευτος! Πρέπει να συνεχίσει να γίνεται καλύτερος και να μείνει υγιής. Έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι ανάλογο. Παίκτης με αυτό το ύψος και αυτές τις ικανότητες. Το 2045 όλοι θα είναι σαν τον Βίκτορ!».

Για την εμπειρία του στο Άμπου Ντάμπι: «Είναι διασκεδαστικά εδώ! Με την οικογένεια μου δημιουργώ νέες εμπειρίες που θα τις λέω με τα παιδιά μου για χρόνια».

Για το που αλλού θα ήθελε να παίξει φιλικό αγώνα ΝΒΑ: «Δεν έχω παίξει στην Κίνα. Θα ήθελα Σανγκάη ή Πεκίνο. Ίσως και στην Ινδία!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ