fbpx

Μας κάνει πλάκα ο Ουεμπανιάμα: 37 πόντους και 5 μπλοκ κατά της G-League Ignite – Επική μάχη με Χέντερσον (vid)

Μας κάνει πλάκα ο Ουεμπανιάμα: 37 πόντους και 5 μπλοκ κατά της G-League Ignite – Επική μάχη με Χέντερσον (vid)

Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα πάτησε για πρώτη φορά σε αμερικανικό έδαφος, προσφέροντας μοναδικό σόου, πετυχαίνοντας 47 πόντους με 7 τρίποντα και 5 μπλοκ!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ιδιαίτερο mood, καθώς ο νεαρός Γάλλος και βασικός υποψήφιος για το νούμερο 1 του draft, αντιμετώπισε τον Σκουτ Χέντερσον, ο οποίος διεκδικεί τα επερχόμενα πρωτεία του.

Στον συγκεκριμένο αγώνα επίδειξης που διεξήχθη στο Λας Βέγκας, τον παρακολούθησαν χιλιάδες φίλοι του ΝΒΑ, δημοσιογράφοι αλλά και παίκτες του «μαγικού κόσμου». Φυσικά τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στους δύο μελλοντικούς σταρ.

Scoot and Victor brought the NBA hoopers out! pic.twitter.com/1Edw6TiXEv

— NBA (@NBA) October 5, 2022

Για την ιστορία, η G-League Ignite, αναπτυξιακή ομάδα της G-League που αγωνίζεται ο 18χρονος Σκουτ Χέντερσον, επικράτησε με 122-115 επί της Μετροπολιτάν του Βίκτορ Ουαμπενιάμα.

Ο Γάλλος σταρ πέτυχε 37 πόντους, με 7/11 τρίποντα, 11/20 σουτ συνολικά και 8/12 βολές. Παράλληλα πρόσφερε 5 εντυπωσιακές τάπες, παίρνοντας παράλληλα και 4 ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Σκουτ Χέντερσον έδειξε και αυτός μέρος των δυνατοτήτων του, πετυχαίνοντας 28 πόντους, μοιράζοντας 9 ασίστ, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι προς επιλογή του χρόνου και όλοι περιμένουν πώς και πώς την κλήρωση του ντραφτ για να αρπάξουν το Νο1.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ