fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε από τη Λαμία ο Πανερυθραϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασε από τη Λαμία ο Πανερυθραϊκός

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε 89-75 στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας επί του Έσπερου.

Η ομάδα του Έσπερου που θα αγωνιστεί φέτος στη Β’ Εθνική, μια κατηγορία χαμηλότερα δηλαδή από τον Πανερυθραϊκό (Α2), μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλό της για τρία και κάτι δεκάλεπτα. Προηγήθηκε μάλιστα μες 28-18 στο φινάλε του πρώτου, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο ημίχρονο (44-42).

Η «μάχη» συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο (67-67 στο 30’) με τον Πανερυθραϊκό να παίρνει τα ηνία στο τελευταίο κομμάτι του ματς, να προηγείται 82-70 στο 37’ και από εκεί και πέρα να μην έχει πρόβλημα να φτάσει στη νίκη.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Τζόρτεζβιτς του Έσπερου με 28 πόντους με τον συμπαίκτη του Παπαδάκη να τον ακολουθεί με 18. Σταματογιάννης και Ματαλιωτάκης είχαν 16 και 15 πόντους αντίστοιχα από την πλευρά των νικητών.

Ο Πανερυθραϊκός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του ζευγαριού Ερμής Σχηματαρίου-Ψυχικό, παίζοντας εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ