fbpx

«Ο Ζαν Σαρλ είναι από τις καλύτερες μεταγραφές στη VTB»

«Ο Ζαν Σαρλ είναι από τις καλύτερες μεταγραφές στη VTB»

Ως έναν παίκτη που θα του δώσει πολλές λύσεις στο «5» βλέπει τον Λιβιό Ζαν Σαρλ ο Εμίλ Ραΐκοβιτς.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για το μεταγραφικό απόκτημα των Μοσχοβιτών, αναλύοντας τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει ο Γάλλος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

«Πρώτα από όλα, όλοι υποτίμησαν τον Ζαν-Σαρλ. Μπορεί να μην είχε τα καλύτερα στατιστικά με τον Ολυμπιακό, αλλά με τη Βιλερμπάν τα προηγούμενα χρόνια είχε μέσο όρο 10 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 25 αγωνιστικά λεπτά. Απέδειξε πως είναι ικανός να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Αγωνιζόταν στο παρκέ συνήθως ως πάουερ φόργουορντ και θεωρώ θα ήταν πιο αποδοτικός στη θέση του σέντερ. Ειδικότερα με τον Μιλουτίνοφ ως πρώτο στόχο στο low post, χρειαζόμαστε κάποιον να προσθέσει διαφορετικά στοιχεία. Εκείνον που θα βγει με δύναμη στα pick and roll των αντιπάλων με hedge out ή στις αλλαγές» ήταν τα λόγια του Ραΐκοβιτς που συνέχισε:

«Είναι κομμένος και ραμμένος να ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του ως σέντερ παρά ως ‘’4’’. Μιλήσαμε πριν υπογράψει και του εξήγησα το σκεπτικό μου γύρω από τη θέση του σέντερ και τώρα, τα πάει περίφημα. Τον εμπιστεύομαι. Πρόκειται για ένα θετικό άτομo ως προσωπικότητα, δουλεύει αρκετά. Πιστεύω είναι μία από τις καλύτερες προσθήκες της VTB League».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ