fbpx

Σούπερ Καπ, 2η μέρα: Τανγκό για… δύο!

Σούπερ Καπ, 2η μέρα: Τανγκό για… δύο!

Δεύτερη ημέρα Σούπερ Καπ η σημερινή, με το μεγάλο ματς που τραβά τα βλέμματα, είναι η μάχη των δύο αιωνίων για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα «μονομαχήσουν» για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, του πρώτου τίτλου του φετινού μαραθωνίου. Οι Πειραιώτες, χθες, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από τον Προμηθέα, επικρατώντας εύκολα με 92-65.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, αλλά κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, επικρατώντας με 72-67.

Σήμερα, λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» θα μονομαχήσουν για τον πρώτο τίτλο. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στο παιχνίδι πάνοπλος χωρίς κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 21.00, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας της… παρηγοριάς

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 17.00, θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Προμηθέα. Οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και ειδικά ο σύλλογος από τη Ρόδο, ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει ένα μικρό restart στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 17.00, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Το σημερινό πρόγραμμα

Μικρός τελικός: Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας (17:00-ΕΡΤ3)
Τελικός: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:00-ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ