fbpx

Σούπερ Καπ: Ήρθε η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Σούπερ Καπ: Ήρθε η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Ημέρα Σούπερ Καπ η σημερινή, με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Προμηθέα να ρίχνονται απόψε στη «μάχη» για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα, με τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στις 17.00 στο κλειστό της Καλλιθεάς. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να δοκιμάσει τις τύχες της απέναντι στους «πράσινους» που είναι το λογικό φαβορί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει από το Σούπερ Καπ, ενώ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την πρεμιέρα της Euroleague (6/10) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο επόμενο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, στο παιχνίδι που συγκεντρώνει  – από άποψη δυναμικότητας – και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι Πατρινοί δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής τον Ταρίκ Μπλακ, όπου είναι ο 7ος ξένος του ρόστερ.

Το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Προμηθέα θα ξεκινήσει στις 21.00, ενώ η τηλεοπτική κάλυψη όλων των παιχνιδιών θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Πρώτος ημιτελικός (17:00): Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ3

Δεύτερος ημιτελικός (21:00): Ολυμπιακός-Προμηθέας ΕΡΤ3

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός (17:00-ΕΡΤ3)

Τελικός (21:00-ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ