fbpx

Η διαφορά και η δυσκολία

Η διαφορά και η δυσκολία

Σε αντίθεση με τον Άλεξ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία στην προετοιμασία να κλέψει» ένα 2way συμβόλαιο από τους Χιλ-Λιούις

Του Ρήγα Δάρδαλη

To συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους Μπουλς είναι ίδιο με αυτό του αδελφού του, Αλέξανδρου στους Μπακς, αλλά κρύβει μια μεγάλη διαφορά:  Πως ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια 2way συμφωνία στην ομάδα του Σικάγο μέσα από την προετοιμασία. Τα δύο μικρότερα αδέλφια της πιο… μπασκετικής Ελληνικής οικογένειας υπέγραψαν το λεγόμενο exhibit 10 συμβόλαιο.

Με αυτόν τον τρόπο ήδη εξασφάλισαν έναν μικρό μισθό, αλλά ο βενιαμίν Αλέξανδρος την ίδια μέρα που το υπέγραψε, «κόπηκε» και πλέον αναμένεται να υπογράψει με την θυγατρική των «ελαφιών» στην Gleague, τους Ουισκόνσιν Χέρντ. Αντίθετα, οι «ταύροι» κράτησαν τον Κώστα για να μπορέσουν να τον αξιολογήσουν μέσα από την παρουσία του στο training camp τους. Κάτι λογικό, καθώς ο τέταρτος των Αντετοκούνμπο έχει δύο χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, την περσινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Βιλερμπάν και την θητεία του στην Εθνική Ελλάδας.

Εντούτοις το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Μπουλς έχουν ήδη δώσει τα δύο 2way συμβόλαια που κάθε μια από τις 30 ομάδες δικαιούνται, στον Μάλκολμ Χιλ και τον ρούκι Τζάστιν Λιούις. Άρα  ο Κώστας θα πρέπει να παίξει πολύ καλά, ώστε να αναγκάσει το Σικάγο να «κόψει» έναν από τους δύο και να προσφέρει σε αυτόν το δεύτερο 2way.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ