fbpx

Ούτε σε …σαπουνόπερα!

Ούτε σε …σαπουνόπερα!

Η Νία Λονγκ έχασε πρώτα τον Ουίλ Σμιθ και τώρα χάνει και τον Ίμε Ουντόκα με τρόπο “Χολιγουντιανό”.

Του Ρήγα Δάρδαλη

Είναι το (αρνητικό) πρόσωπο της επικαιρότητας στο ΝΒΑ, ένεκα της αποβολής του για ένα χρόνο από τον πάγκο των Σέλτικς. Ο Ίμε Ουντόκα μετά την εντυπωσιακή πρώτη του σεζόν ως χεντ κόουτς, έκανε ένα μεγάλο πισωγύρισμα στην καριέρα του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Διότι ο προπονητής της Βοστώνης, από τα χρόνια του ως παίκτης, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής για την σχέση του με την γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό Νία Λονγκ. Το ονοματεπώνυμο της ίσως να μην λέει πολλά στους νεότερους, αλλά φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του 90.

Πήρε τον ρόλο, έχασε τον άντρα

Ο λόγος είναι πως η Λονγκ ενσάρκωσε το ρόλο της «κοπέλας» του Ουίλ Σμιθ στην περίφημη κωμική σειρά «ο πρίγκιπας του Μπελ Ερ». Τότε, μάλιστα, «νίκησε» την Τζέιντα Πινκέτ Σμιθ, η οποία μετά από χρόνια παντρεύτηκε τον πολύ πετυχημένο ηθοποιό και γνωστό για την αγάπη του στους 76ers. «Εγώ πήρα την δουλειά, αλλά αυτή πήρε τον άντρα», ήταν το αστείο που έλεγε για χρόνια στην συνάδελφο της η Λονγκ, η οποία πρωταγωνίστησε σε αρκετές καλές ταινίες, όπως για παράδειγμα το soul food ή το boiler room, αλλά ποτέ σε κάποιο μεγάλο box office hit.

Η μεγάλη ειρωνεία

Εν τέλει η γεννηθείσα το 1970 καλλιτέχνιδα, βρήκε τον δικό της σύζυγο το 2010. Ω της ειρωνείας η πρώτη τους συνάντηση έγινε στην Βοστώνη, όταν ο κατά επτά χρόνια μικρότερος Ουντόκα είχε αγωνιστεί απέναντι στους Σέλτικς, ως παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης υποδέχθηκαν τον γιο τους Κεζ και το 2015 αρραβωνιάστηκαν.

Από τότε, όμως, πέρασαν επτά χρόνια… φαγούρας και ποτέ δεν πέρασαν την εκκλησία! Ο λόγος που συνηθίζεται κάτι τέτοιο στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, έχει να κάνει με το μοίρασμα των περιουσιών. Όταν δύο ευκατάστατοι άνθρωποι όπως ο προπονητής και η ηθοποιός, καλούνται να διαβούν το κατώφλι της εκκλησίας, χρειάζεται να έχουν περάσει πρώτα από το δικηγορικό γραφείο που θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του προγαμιαίου συμφωνητικού. Πολλές φορές δεν υπάρχει… διάθεση για κάτι τέτοιο και προτιμάται η πατροπαράδοτη λύση του «στρίβειν δια του αρραβώνος».

Το παρασκήνιο

Το παρασκήνιο για το τι έχει συμβεί μεταξύ του Ουντόκα και της υπαλλήλου των Σέλτικς με την οποία είχε δεσμό είναι «πλούσιο», αλλά ουδείς θέλει να το αποκαλύψει. Μόνο το σκανδαλοθηρικό TMZ έδωσε στην δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες, οι οποίες ως στιγμής δεν έχουν διαψευστεί. Βάσει αυτών, η Λονγκ μετακόμισε στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου στην Βοστώνη και ένας εκ των ανθρώπων που την βοήθησε ήταν η ερωμένη του συντρόφου της! Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η βασική αρμοδιότητα του «τρίτου προσώπου» ήταν να κανονίζει τα ταξίδια του 45χρονου προπονητή, αλλά και της αρραβωνιαστικιάς του.

Κατόπιν τούτου, αντιλαμβάνεστε πως ούτε σε σενάριο των πολλών σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η Λονγκ, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ