fbpx

Άρης-Γουλβς 72-83: Ήττα και αποκλεισμός για τους «κίτρινους»

Άρης-Γουλβς 72-83: Ήττα και αποκλεισμός για τους «κίτρινους»

Δεν τα κατάφερε στη Βουλγαρία ο Άρης, αφού γνώρισε την ήττα από τη λιθουανική Γουλβς και αποχαιρέτησε το FIBA Europe Cup.

Οι Θεσσαλονικείς κατέρρευσαν στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου το μπλακ άουτ επιθετικά οδήγησε σε λάθη και στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Γουλβς να φτάσει σε μία άνετη νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών.

Με τρίποντο του Τολιόπουλου στα 5:41’’ για το τέλος, ο Άρης πλησίασε στον πόντο (66-67) και από εκεί και πέρα δέχθηκε ένα επιμέρους 12-1, το σκορ έγινε 67-79 και τα πάντα τελείωσαν.

Οι παίκτες του Καστρίτη είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μισό, παίρνοντας διαφορές μέχρι και 9 πόντους (27-18), τις οποίες εξανέμισαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 44-44.

Η Γουλβς πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου (55-57) και πλέον το ματς είχε αποκτήσει οριακό χαρακτήρα. Οι πολύ κακές επιλογές επιθετικά στην τέταρτη περίοδο, ήταν αυτές που στοίχισαν στους «κίτρινους» με τους παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις από την άλλα να αποκτούν ψυχολογικό προβάδισμα και να βρίσκουν ευκολότερα το δρόμο προς το καλάθι.

Ο Τζανόντ Νότε με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος του Άρη, με τον Τζος Χάγκινς να τον ακολουθεί σε απόδοση με 16 πόντους ενώ ο Βασίλης Καββαδάς πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ. Μινιότας (20π, 12ρ) και Γιουσκεβίτσιους (20π, 6ασ) έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά από λιθουανικής πλευράς.

Η Γουλβς θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Ρίλσκι Σπόρτιστ.

Δεκάλεπτα: 21-15, 44-44, 59-61, 72-83

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ