fbpx

Ουέστμπρουκ: «Οι οπαδοί των Λέικερς με γιούχαραν με τα παιδιά μου στο γήπεδο»

Ουέστμπρουκ: «Οι οπαδοί των Λέικερς με γιούχαραν με τα παιδιά μου στο γήπεδο»

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε όσα βίωσε την περασμένη σεζόν στους Λέικερς, αλλά και στο μέλλον του στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Για το τι μέλει γενέσθαι σχρτικαυ με το μέλλον του έκανε λόγο ο παίκτης του Λος Άντζελες, Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ESPN:

«Το μόνο πράγμα που με επηρέασε πέρυσι ήταν ότι είχα ανθρώπους κοντά σε εμένα – την μητέρα μου, τον πατέρα μου, την σύζυγό μου – που επηρεάστηκαν από αυτά που έγιναν. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Να με γιουχάρουν οι φίλοι των Λείκερς σε εντός έδρας παιχνίδια με τα παιδιά μου στο γήπεδο. Κοιτούσα τους γονείς μου και την σύζυγό μου και τους έλεγα ότι όλα είναι εντάξει.
Έχω παίξει πολλά χρόνια στην λίγκα και τα έχω συνηθίσει όλα αυτά. Αλλά με τον κορωνοϊό, την φούσκα, δεν με είχαν δει σε πολλά παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια. Πέρυσι ήταν ενθουσιασμένοι για αυτό και ξαφνικά ήταν “ω, σκ…τα, δεν έχει πλάκα για εμένα'” Το να επιστρέψω σπίτι μου (σ.σ ο Ουέστμπρουκ έχει μεγαλώσει στο Λος Άντζελες) ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Στην πραγματικότητα όμως δεν ανυπομονούσα τόσο για εμένα, όσο για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την κοινότητα που θα το ζούσαν αυτό. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα.

Δεν χρειάζεται να αισθάνομαι ότι με θέλουν. Χρειάζεται να κάνω την δουλειά μου. Το αν αισθάνομαι ότι με θέλουν ή όχι δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να εμφανίζομαι και να κάνω την δουλειά μου όπως την έκανα πάντα. Να έιμαι επαγγελματίας και να τα δίνω όλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ