fbpx

Καλαϊτζάκης: «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει»

Καλαϊτζάκης: «Θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερο τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως οι Γιάννης και Θανάσης Αντεετοκούνμπο τον βοήθησαν πολύ στη θητεία του στο ΝΒΑ και πως πλέον έχει αλλάξει τρόπο σκέψης. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στους «πράσινους» και αναφέρθηκε και στον αδερφό του Παναγιώτη.

Αρχικά, ο Καλαϊτζάκης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με μόνο τέσσερις παίκτες από πέρσι. Υπάρχει θέληση, κάθε μέρα βάζουμε νέα πράγματα στην προπόνηση και είμαστε πιο έτοιμοι. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ο κόουτς θέλει να βγάζουμε ενέργεια, να πιέζουμε στην άμυνα και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, σαν ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη θητεία του στο ΝΒΑ: «Ήταν ένα όνειρο για μένα. Έμαθα πολλά πράγματα, πήρα πάρα πολλά, είχα σπουδαίους συμπαίκτες. Ο Γιάννης και ο Θανάσης με βοήθησαν πολύ, έχω αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου με τη βοήθειά τους. Εύχομαι να έχω υγεία και πιστεύω πως θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τον Παναθηναϊκό».

Επίσης, μίλησε και για τις δυο προηγούμενες σεζόν των «πράσινων» στην Euroleague: «Πρέπει να δίνουμε το 100%, ο καθένας ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σεζόν που δεν ήταν όπως θα έπρεπε για την ομάδα. Όμως με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά πιστεύω πως θα βγάλουμε κατ’ αρχάς ένα καλό πρόσωπο, αυτό που θα κάνει χαρούμενο και τον κόσμο μας που μας στηρίζει».

Τέλος, μίλησε και για τον αδερφό του Παναγιώτη: «Ανέκαθεν πίστευα πως είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Παναγιώτης έφυγε για το εξωτερικό, δούλεψε σκληρά, βελτιώθηκε και θεωρώ πως είναι έτοιμος για την Ευρωλίγκα. Θέλω κι εγώ κι αυτός να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ