fbpx

Γιατί ο Ντουέιν Μπέικον δεν υπογράφει ακόμη σε ομάδα Euroleague;

Γιατί ο Ντουέιν Μπέικον δεν υπογράφει ακόμη σε ομάδα Euroleague;

Ο Ντουέιν Μπέικον παραμένει ένα «καυτό» όνομα για την Ευρωλίγκα και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για ποιον λόγο δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Αμερικανός με ομάδα Euroleague;

Το όνομα του Ντουέιν Μπέικον συνδέθηκε το φετινό καλοκαίρι κυρίως με το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο να διευκρινίσουμε πως οι «πράσινοι» ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωση του και ούτε πρόκειται να ασχοληθούν.

Έχουμε φτάσει αισίως στα τέλη Σεπτέμβρη και ο Μπέικον κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Ο Αμερικανός ήταν η αποκάλυψη της περσινής Euroleague, έπειτα από την εξαιρετική πορεία της Μονακό. Παρόλα αυτά, δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακόμη και ο Παναθηναϊκός που αναφέραμε προηγουμένως, έψαχνε για 3αρι και εμπιστεύτηκε τον Ματέους Πονίτκα, ενώ αναζητά ήδη 4αρι με σουτ και ο Μπέικον δεν βρίσκεται στην λίστα. Ο κυριότερος λόγος που ο Μπέικον δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Euroleague, είναι ο χαρακτήρας του.

Ο Αμερικανός είχε δημιουργήσει θεματάκια στη Μονακό, αλλά από τη στιγμή που είχε «κολλήσει» με τον Μάικ Τζέιμς, δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελούσε παρελθόν από το Πριγκιπάτο. Εξάλλου, οι Μονεγάσκοι ακόμη και τώρα τον θέλουν πίσω, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος ώστε να γίνει η επιστροφή. Να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα του Μπέικον είναι να βρει εγγυημένο συμβόλαιο στη κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Αυτές τις ημέρες δοκιμάζεται από τους Λος Άντζελες Λέικερς και κάνει τα πάντα για να τους πείσει να του δώσουν μια θέσει στο ρόστερ.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Μπέικον έχει ενδιαφέρον από Ρωσία, αλλά και από τη Μονακό που αδιαπραγμάτευτα θα συζητούσε «ζεστά» για την επιστροφή του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ