fbpx

Έτοιμος για Γουλβς ο Άρης

Έτοιμος για Γουλβς ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το νοκ άουτ ματς των προκριματικών του FIBA Europe Cup απέναντι στη λιθουανική Γουλβς.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Ρίμας Κουρτινάιτις, την Τρίτη στις 18:00 στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση των προκριματικών.

Σε περίπτωση νίκης, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τη γηπεδούχο Ρίλσκι και στη συνέχεια να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της FIBA απέναντι σε μία εκ των Μακάμπι Χάιφα και Κατάγια.

Την αποστολή του Αρη για τη Βουλγαρία απαρτίζουν οι: Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, Τζέι Ντι Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Είναι ευλογία να μπορείς να αγωνίζεσαι και να βγαίνεις στο γήπεδο κάθε μέρα. Πάμε στη Βουλγαρία για να τα δώσουμε όλα και παράλληλα με τον στόχο μας, να γίνουμε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα», σχολίασε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Τζέι Ντι Νότε.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Αρη πρόσθεσε: «Δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτά πάνω στα οποία δουλεύαμε όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα είχαμε σκαμπανεβάσματα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε μία νέα ομάδα, αρκετά πράγματα είναι καινούργια για μας τους πιο νεαρούς. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να «βρισκόμαστε» στο παρκέ όλο και περισσότερο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Δε σκέφτομαι αν υπάρχει διαφορά μπάτζετ ή οτιδήποτε τέτοιο με τη Γουλβς.

Πρέπει κι αυτοί να… δέσουν τα κορδόνια τους και να βγουν στο γήπεδο, όπως κι εμείς. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Χαίρομαι που στη Βουλγαρία θα έχουμε συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τρίτη 27/09

18:00 Αρης – Γουλβς

Τετάρτη 28/09

17:00 Κατάγια –Χάποελ Χάιφα

20:00: Νικητής Αρης / Γουλβς – Ρίλσκι

Παρασκευή 30/09

20:00: Τελικός Προκριματικού Ομίλου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ