fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 89-83: Πέμπτη σερί φορά κατέκτησε το Super Cup

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 89-83: Πέμπτη σερί φορά κατέκτησε το Super Cup

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε την παράδοση, που τη θέλει να κατακτάει το ισπανικό Super Cup, μετά τη νίκη της 89-83 επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Οι «μερένχες» έφτασε τις πέντε σερί κατακτήσεις της διοργάνωσης και τέταρτη σερί φορά, που το καταφέρνει κόντρα στους «μπλαουγκράνα». Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ουόλτερ Ταβάρες με 24 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, κάνοντας double double. Ο Τζανάν Μούσα σημείωσε 19 πόντους, ενώ ο Γκάμπριελ Ντεκ σημείωσε 15. Από την άλλη πλευρά, ο Σερτάτς Σανλί σημείωσε 21 πόντους, ενώ double double έκανε ο Νίκολας Λαπροβίτολα με δώδεκα πόντους και 14 ασίστ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει προβάδισμα ενός καλαθιού, στο τέλος της πρώτης περιόδου (17-15), όμως στη δεύτερη περίοδο η Μπαρτσελόνα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με οκτώ πόντους (37-29). Στην τρίτη περίοδο, η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο και κατάφερε να προσπεράσει στο σκορ (55-49). Στην τέταρτη περίοδο οι «μερένχες» φαίνονταν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως ο Μάικ Τόμπι έστειλε το ματς στην παράταση με κάρφωνα (71-71). Τέλος, στην παράταση η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιβάλλει και πάλι τον ρυθμό της και με τον Ταβάρες να κάνει μεγάλο ματς, κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 29-37, 55-49, 71-71, (89-83)

Οι πόντοι:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ