fbpx

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 94-55: «Υγιεινός περίπατος» για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 94-55: «Υγιεινός περίπατος» για τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 94-55 τον Ερυθρό Αστέρα και έδειξε πανέτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Κύπρου και έδειξαν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Και σε αυτή την αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Σλουκας, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, λόγω τραυματισμού. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σταμάτησε στους 15. Από έντεκα πόντους είχαν οι Παπανικολάου και Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στους Σέρβους. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος ήταν ήδη στο +11 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +10 (47-37). Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και στην τρίτη περίοδο έτρεξαν ένα σερί 27-12, για να ξεφύγουν με 25 πόντους (74-49). Στην τελευταία περίοδο, οι Πειραιώτες μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο και κατάφεραν να φτάσουν σε μια εντυπωσιακή νίκη με +39 (94-55).

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 47-37, 74-49, 94-55

Οι πόντοι:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ