fbpx

Ηττήθηκε από την Αρμάνι ο μέτριος Παναθηναϊκός

Ηττήθηκε από την Αρμάνι ο μέτριος Παναθηναϊκός

Η Αρμάνι Μιλάνο έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό και εν τέλει τον νίκησε με 77-64, κατακτώντας για δεύτερη φορά το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν την εικόνα που είχαν κόντρα στην Εφές την Παρασκευή, δυσκολεύτηκαν πολύ στην επίθεση όντας άστοχοι απέναντι στην ιταλική άμυνα και έτσι φυσιολογικά υπέκυψαν.

Οι παίκτες του Ράντονιτς κατάφεραν στο δεύτερο μισό του πρώτου δεκαλέπτου να ελέγξουν τον ρυθμό και να προηγηθούν 20-18 στο 10’, η Μιλάνο όμως ήταν αυτή που βρήκε τις λύσεις στην επίθεση στη συνέχεια και με ένα ξέσπασμα λίγο πριν την ανάπαυλα, πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 7 (33-40).

Ο Παναθηναϊκός ακολουθούσε μην αφήνοντας τους Ιταλούς να ξεφύγουν, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρίσκονταν στην καλύτερή τους μέρα επιθετικά. Η ομάδα του Μεσίνα διατηρούσε πάντα το προβάδισμά της (53-58 στο 30’) με το «τριφύλλι» να δείχνει και σημάδια κόπωσης στην τελική ευθεία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δέκα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (53-63) και πάνω σε αυτή τη διαφορά «πάτησαν» μέχρι το φινάλε. Οι «πράσινοι» δεν έβρισκαν σκορ από μακριά και κάπως έτσι η Μιλάνο έφτασε με άνεση στο τελικό +13.

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» και μοναδικός διψήφιος ο Νέιτ Ουόλτερς με 10 πόντους, ενώ από την Αρμάνι ο Μπράντον Ντέιβις τελείωσε το ματς με 20 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Γκριγκόνις και Πονίτκα ενώ απουσίες είχε και η Αρμάνι, από την οποία έλειψαν οι Τόνουτ, Σιλντς, Φόιγκτμαν, Ντατόμε και Πάνγκος.

Δεκάλεπτα: 20-18, 33-40, 53-58, 64-77

Παναθηναϊκός (Ντέγιαν Ράντονιτς): Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 3 (1), Γουόλτερς 10 (1), Λι 7 (1), Παπαγιάννης 7, Μποχωρίδης 8 (2), Γουίλιαμς 7, Άντριους 9 (1), Γιώργος Καλαϊτζάκης 2, Μαντζούκας 4, Γκουντάιτις 7.

Αρμάνι Μιλάνο (Έτορε Μεσίνα): Ντέιβις 20, Τόμας 8 (1), Μήτρου – Λονγκ 9 (1), Μέλι 6, Μπάρον 12 (2), Ρίτσι 2, Μπιλίγκα, Χολ 5 (1), Μπαλντάσο 10 (2), Αλβίτι, Χάινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ