fbpx

4o Toυρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός –  Το σημερινό πρόγραμμα (24/9)

4o Toυρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός –  Το σημερινό πρόγραμμα (24/9)

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντας που γνώρισε ποτέ η ομάδα μπάσκετ του «Τριφυλλιού».

Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 86-71 επί της Εφές Αναντολού, ενώ προηγουμένως η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 80-71.

Σήμερα, Σάββατο 24/9, ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την Αρμάνι Μιλάνο στις 21.00, ενώ στις 18.00 θα αγωνιστεί η Μακάμπι με την Εφές.

Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού 86-71

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έπαιξε σπουδαία άμυνα «πνίγοντας» τους Τούρκους στο πρώτο μισό του ματς, εκμεταλλευόμενη έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει μια καλή διαφορά, πάνω στην οποία «έχτισε» για τη νίκη.

Οι μόλις 34 πόντοι στα πρώτα 20 λεπτά για την ομάδα του Αταμάν, αποδεικνύουν το προαναφερόμενο, με την Εφές βέβαια να επιστρέφει όπως ήταν λογικό στο τρίτο δεκάλεπτο. Με 25 πόντους σε αυτό το διάστημα, ο Παναθηναϊκός είδε τη διαφορά να μειώνεται στους 8 στο 30’ (67-59) ωστόσο η αποκατάσταση της παραγωγικότητας στην τέταρτη περίοδο, έφερε τη νίκη με άνεση τελικά και +15.

Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ 80-71

O Ναζ Μήτρου Λονγκ ήταν ο κορυφαίος της Αρμάνι Μιλάνο στη νίκη της με 80-71 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Ο ομογενής γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Τόμας με 15 και Ρίτσι με 13.

Μετά από ένα πρώτο κακό δεκάλεπτο, η ομάδα του Μεσίνα ανέβασε στροφές και με έμφαση στην άμυνα, πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 5 (32-37) ενώ με το ίδιο αμυντικό προφίλ και στη συνέχεια, προηγήθηκε 56-42 στο 30’, έχοντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος.

Για τη Μακάμπι του Όντεντ Κάτας, ο Χίλιαρντ τελείωσε το ματς με 18, ενώ ξεχώρισαν ακόμα οι Πόιθρες (12π, 6ρ) και Μπόλντγουιν (11π, 5ασ).

Το σημερινό πρόγραμμα:

18.00: Μακάμπι – Εφές (ΕΡΤ3)
21.00: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ