fbpx

Ο Λούκα Ντόντσιτς «κλωνοποίησε» τον εαυτό του (pic)

Ο Λούκα Ντόντσιτς «κλωνοποίησε» τον εαυτό του (pic)

Μια πρότυπη κίνηση για τα δεδομένα του μπάσκετ, έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς , αφού βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να συνδεθεί περισσότερο με τους fans του μέσα από τα social media.

Ο σούπερ σταρ του NBA, Λούκα Ντόντσιτς, είπε να δημιουργήσει τον ψηφιακό του σωσία, ο οποίος θα δέχεται ερωτήσεις από τους θαυμαστές του και θα συνομιλεί μαζί τους κανονικά.

Σε συνεργασία με την Epic Games, ο Luka Doncic μετατράπηκε σε έναν “metahuman”, δηλαδή έναν ψηφιακό του σωσία που χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη θα συνομιλεί με τους fans του.

Μάλιστα οι developers της Epic AI έδωσαν το όνομα Luk.AI στη τεχνητή νοημοσύνη του ψηφιακού σωσία του, καθώς πρόκειται για μια αυτοεκπαιδευόμενη τεχνητή νοημοσύνη ικανή για συναισθηματική, σωματική και τεχνολογική ανάπτυξη.

Ο ψηφιακός του σωσίας δημιουργήθηκε χάρη στην εντυπωσιακή “MetaHuman” τεχνολογία της Epic που χρησιμοποιεί την πανίσχυρη Unreal Engine 5, επομένως το μοντέλο του είναι τόσο φωτορεαλιστικό που άνετα μπορεί να μπερδέψει κάποιον για το εάν βλέπει τον αληθινό Doncic ή τον ψηφιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ