fbpx

Μέλι: «Τιμητική η πρόσκληση για εμάς»

Μέλι: «Τιμητική η πρόσκληση για εμάς»

Ο Νικολό Μέλι τόνισε πως η πρόσκληση του Παναθηναϊκού στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ήταν τιμητική για την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ιταλός παίκτης συμπλήρωσε πως τέτοια τουρνουά βοηθούν τους παίκτες που πήραν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να προσαρμοστούν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Αρχικά, ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας δήλωσε: «Ως αρχηγός της Αρμάνι, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά για εμάς, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η πρόσκληση είναι πολύ τιμητική για εμάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μετάβαση από το Eurobasket στην Euroleague: «Τις τρεις ημέρες, μετά το Eurobasket ήμουν σε ένταση. Όμως, αυτό συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μας βοηθάει για να προσαρμοστούμε. Είναι μέρος της δουλειάς, δε χρειάζεται να το σκεφτόμαστε παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Είμαι έτοιμος να κοιτάξω με την Αρμάνι τους νέους στόχους και να παλέψω μαζί της γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, ο Φορέτι, συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα, δήλωσε: «Τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό τουρνουά και να τιμούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο, τον οποίο δεν έχω συναντήσει, αλλά έχω μάθει πολλά γι’ αυτόν και την προσφορά του στην ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ