fbpx

Στρέλνιεκς: «Ξέρετε τι θα φέρω στην ΑΕΚ»

Στρέλνιεκς: «Ξέρετε τι θα φέρω στην ΑΕΚ»

Ενα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και εξήγησε τι θέλει να δώσει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της Ένωσης, μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα εκείνα που τον έκαναν να πει το «ναι» στην επιστροφή στην Ελλάδα τρία χρόνια μετά αλλά και για τα όσα έχει τη δυνατότητα να δώσει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Παίζοντας πολλά χρόνια στην Euroleague αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Το κίνητρό μου είναι το ίδιο: λατρεύω αυτό που κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο.

Σίγουρα θα φέρω εμπειρία. Επίσης θέλω να βοηθήσω τους νεότερους με τη γνώση μου. Αν ξέρετε ποιος είμαι, ξέρετε τι μπορώ να κάνω. Όσα ειπώθηκαν μεταξύ εμού και του προπονητή θα μείνουν μεταξύ μας.

Σας αρέσουν οι προβλέψεις, αλλά είναι ακόμη νωρίς. Θα πάμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και μετά παιχνίδι με παιχνίδι.

Όχι, δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα από πρώην συμπαίκτη μου στον Ολυμπιακό. Θα τους δω όμως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος Λετονός γκαρντ (1.94μ.)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ