fbpx

Άτυχος ο Χουκπόρτι

Άτυχος ο Χουκπόρτι

Ο Γερμανός σέντερ τραυματίσθηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο και χάνει το όνειρο της επιλογής του στο επόμενο ντραφτ

Τον είχαμε δει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων του Βόλου το 2019 και θα μπορούσαμε να τον είχαμε δει και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ δίπλα στον συμπαίκτη του πριν από τρία χρόνια Φρανζ Βάγκνερ, αν δεν είχε… ποντάρει όλες του τις μάρκες για το ντραφτ του 2023. Ο 20χρονος σέντερ Αριέλ Χουκπόρτι αποτελεί μεγάλη ελπίδα του Γερμανικού μπάσκετ, πλην όμως υπήρξε εξαιρετικά άτυχος, καθώς την Τρίτη (21/9) τραυματίσθηκε σοβαρά στο αριστερό του γόνατο στη διάρκεια του φιλικού της ομάδας του Melbourne United με τους Perth Wildcats.

H αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για ρήξη χιαστού, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καθώς πρέπει πρώτα απ’ όλα να γίνει γνωστό το πόρισμα της μαγνητικής τομογραφίας. Ο Χουκπόρτι βρίσκεται στη δεύτερη του σεζόν στο NBL και ο βασικός λόγος παραμονής του στη Μελβούρνη ήταν πως θα είχε αυξημένο χρόνο συμμετοχής και παράλληλα περισσότερες ελπίδες να επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του προσεχούς ντραφτ.

Γι’ αυτό το καλοκαίρι δε θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών της Γερμανίας, παρά το γεγονός πως θα είχε ελπίδες να διεκδικήσει μια από τις τελευταίες θέσεις της δωδεκάδας, ένεκα της απουσίας του παίκτη των Νικς Αιζάια Χαρτενστέιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ