fbpx

Μποχωρίδης και Ουόλτερς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είναι σημαντικό για όλους μας»

Μποχωρίδης και Ουόλτερς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είναι σημαντικό για όλους μας»

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Νέιτ Ουόλτερς μίλησαν για το επερχόμενο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Στις 23/34 Σεπτεμβρίου θα γίνει φέτος το τουρνουά του Παναθηναϊκού στη μνήμη του «Παύλου Γιαννακόπουλου» με τη συμμετοχή επίσης της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης, Έφες Αναντολού, της Αρμάνι Μιλάνο και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Νέιτ Ουόλτερς μίλησαν στην κάμερα του ΟPEN και αναφέρθηκαν στο επερχόμενο τουρνουά.

«Είναι σημαντικό και για τον σύλλογο και για όλους εμάς που θα βρεθούμε στο παρκέ. Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Έχει δώσει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στο μπάσκετ πανευρωπαϊκά.

Συμμετέχουν ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Είναι μία ευκαιρία για μας να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θα θέλαμε να έρθει ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και να τιμήσουμε όλοι μαζί τη μνήμη αυτού του ανθρώπου«, τόνισε ο Μποχωρίδης.

Ο Ουόλτερς από την πλευρά του δήλωσε: «Έχω παίξει σε αυτό το τουρνουά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το είχα διασκεδάσει πολύ. Είναι μία ωραία διοργάνωση, με μεγάλο ανταγωνισμό πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας. Είναι καλό για την προετοιμασία μας να παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ