fbpx

Τζορτζ Πάπας: Eντυπωσιάζει στα φιλικά με τον Ολυμπιακό

Τζορτζ Πάπας: Eντυπωσιάζει στα φιλικά με τον Ολυμπιακό

Πριν από μερικές εβδομάες, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μεταγραφή έκπληξη. Ανακοίνωσε ξαφνικά και απρόσμενα τον Τζορτζ Πάπας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει στο πρόσωπό του έναν εκκολαπτόμενο «δολοφόνο», ικανό να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα «πιστόλια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το πλάνο ήταν συγκεκριμένο, όμως, ο ίδιος είναι έτοιμος να το ανατρέψει!

Αξιοσημείωτο είναι πως το τεχνικό τιμ τον θεωρεί εξαιρετικά ταλαντούχο και με potential για μεγάλα πράγματα, αλλά «άγουρο» ακόμα και βρέθηκε στην προετοιμασία για να γεμίσει με εικόνες και να μάθει λίγο τι εστί ευρωπαϊκό μπάσκετ, πριν πάει δανεικός σε κάποια μικρότερη ομάδα για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μπει πιο άμεσα στα «βαθιά». Όμως, ο ομογενής «μπόμπερ» κάνει τα… δικά του.

YouTube video

Ειδικά τα κατορθώματά του στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε έδειξαν πως μπορεί ακόμα και τώρα να δώσει πράγματα, κι ας χρειάζεται σκληρή δουλειά. Στον πρώτο αγώνα με τους Τούρκους ήταν καταιγιστικός με 11 πόντους και 3/4 τρίποντα, ενώ και στον δεύτερο ξεχώρισε με 12 πόντους και σωστές επιλογές από την περιφέρεια.

YouTube video

Οι καλοί σουτέρ και σκόρερ σπανίζουν στο σύγχρονο μπάσκετ και ο Πάπας ως rookie στην Ευρώπη, προσπαθεί να προσαρμοστεί πλήρως και πέραν από τα μπασκετικά του στοιχεία και τις υψηλές προδιαγραφές του, είναι πεισματάρης! Αρνείται να… αποχωρήσει από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και θέλει να πραγματοποιήσει από φέτος το ντεμπούτο του στην EuroLeague. Είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ