fbpx

Κιντ: «Δεν έχει ταβάνι ο Λούκα Ντόντσιτς»

Κιντ: «Δεν έχει ταβάνι ο Λούκα Ντόντσιτς»

Ο Τζέισον Κιντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λούκα Ντόντσιτς και τόνισε πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, αν συνεχίσει να δουλεύει.

Όπως τόνισε ο κόουτς των Ντάλας Μάβερικς, ο Σλοβένος δε φοβάται τίποτα και πως απολαμβάνει το μπάσκετ. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως ο Ντόντσιτς λατρεύει να βγαίνει μπροστά και να πρωταγωνιστεί.

Χαρακτηριστικά, ο Κιντ δήλωσε: «Ο ουρανός είναι το ταβάνι του Ντόντσιτς. Μοιάζει ακούραστος και όταν βλέπεις την ικανότητά του να ελέγχει το επιθετικό παιχνίδι, εντυπωσιάζεσαι. Είναι μόλις 23ών ετών και λατρεύει το μπάσκετ. Νιώθω τυχερός που έχω την ευκαιρία να τον παρακολουθώ. Πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι επαγγελματίας από τα 14-15 του και δεν φοβάται τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει διαφόρων ειδών μαρκαρίσματα και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να ανταπεξέλθει. Είναι διαφορετικός, διότι έχει τον δικό του ρυθμό. Έχει τα σωματικά προσόντα και δεν φοβάται τις επαφές, ενώ λατρεύει το να βγαίνει μπροστά και να πρωταγωνιστεί. Λατρεύει το μπάσκετ, την ανταγωνιστικότητα, το ότι όλοι επικεντρώνονται στο πως θα τον αντιμετωπίσουν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ