fbpx

Ζούρος: «Θα είναι δύσκολος ο προημιτελικός με τη Γερμανία»

Ζούρος: «Θα είναι δύσκολος ο προημιτελικός με τη Γερμανία»

Ο Ηλίας Ζούρος προανήγγειλε έναν δύσκολο προημιτελικό με τη Γερμανία για την Εθνική Ελλάδος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας τόνισε πως η νίκη επί της Τσεχία ήταν πολύ σημαντική και πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει την ποιότητα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στη διοργάνωση. Παράλληλα, ο Ζούρος τόνισε πως ο τραυματισμός του Σενγκέλια, αποδείχτηκε καταστροφικός για τη Γεωργία. Ο Ζούρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη δύσκολη πρόκριση της Εθνικής ομάδας επί της Τσεχίας: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι δεδομένο στο Ευρωμπάσκετ. Η Τσεχία παίζει καλό μπάσκετ, έχει σουτέρ, ψηλούς, παίκτες σε όλες τις θέσεις και δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Σημασία έχει η νίκη και ότι η Εθνική ομάδα προχώρησε και έχει την ποιότητα να προχωρήσει κι άλλο στη διοργάνωση».

Για τις δυνατότητες της Εθνικής: «Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει πολλές λύσεις, μπορεί να παίξει πιο πολλές άμυνες, διαθέτει βάθος και αυτό είναι σημαντικό γιατί έρχονται πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Ο Λαρεντζάκης και ο Παπαπέτρου μπήκαν και πρόσφεραν πολλά χθες. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Για τον προημιτελικό με τη Γερμανία: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα. Έχουν παραπάνω κίνητρο παίζοντας στην έδρα τους και σημασία έχει σε τι μέρα θα βρεθείς. Ο Χέρμπερτ είναι καλός προπονητής, που στηρίζει πολλά στην άμυνα».

Για τον αποκλεισμό της Γεωργίας: «Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε, χτίζαμε πάνω στον καλύτερό μας παίκτη, τον Σενγκέλια, αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε στα προκριματικά και έπρεπε να αλλάξουμε εξ ολοκλήρου τα πάντα λίγες μέρες πριν αρχίσει η διοργάνωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ