fbpx

Λούτσιτς: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό»

Λούτσιτς: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με τον αποκλεισμό»

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Σερβίας, από τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος παίκτης στάθηκε στο πλευρό του Σβέτισλαβ Πέσιτς και τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα άστοχα σουτ της ομάδας του. Επίσης, δήλωσε πως ο Ποτσέκο δε συνέβαλε στην ανατροπή της Ιταλίας.

Χαρακτηριστικά, ο Λούτσιτς τόνισε: «Δεν έχουμε αναλύσει το θέμα, όλα είναι νωπά. Αστοχήσαμε σε πολλά μακρινά σουτ στο δεύτερο μέρος και έπειτα την αποβολή του αντίπαλου προπονητή Τζιανμάκρο Ποτσέκο, αντέδρασαν ως ένα και δικαίως επικράτησαν. Η κατάσταση είναι δύσκολη, τι να πω σε κάποιον; Είμαστε απογοητευμένοι και είχαμε υψηλές προσδοκίες για το Eurobasket. Αλλά συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κανένας μας δεν κοιμήθηκε αργά. Δικαίως η Ιταλία πέρασε. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου λυγίσαμε. Δε γνωρίζω. Για μένα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος προπονητής… κερδίζει με μία εσφαλμένη κίνηση. Φαίνεται πως η Ιταλία αγωνίστηκε καλύτερα από εκεί και ύστερα. Δε θεωρώ πως ο Ποτσέκο συνέβαλε στην ανατροπή τόσο, ακόμα και αν αποδείχθηκε έτσι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ