fbpx

Χέρμπερτ: «Μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα»

Χέρμπερτ: «Μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα»

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδος, εν όψει του προημιτελικού της Τρίτης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας έκανε και πάλι ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δήλωσε πως ο περιορισμός του είναι ένα από τα «κλειδιά» της αναμέτρησης με την ομάδα του.

Αρχικά, ο Χέρμπερτ δήλωσε: «Παίζουμε εντός έδρας, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, η οποία διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Το νούμερο είναι ένα είναι η άμυνα στο transition. Μετά αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμη πως, αλλά θα είναι βασικό. Και το τρίτο είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Γερμανίας συμπλήρωσε: «Η Τσεχία έπαιξε πολύ καλά την Ελλάδα. Για τριάντα λεπτά πήγε πολύ καλά και είχε αποτέλεσμα αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες για πολλά χρόνια και έχει ήδη φέρει πολύ καλά αποτελέσματα».

Τέλος, ο Χέρμπερτ τόνισε: «Είναι το τουρνουά των… επιζώντων. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν παίκτες που είναι άρρωστοι. Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμή ποιος θα παίξει τελικά και ποιος όχι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ