fbpx

Ήττα από την Σάσαρι για τον Παναθηναϊκό

Ήττα από την Σάσαρι για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ιταλία για την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς και στο πρώτο του φιλικό γνώρισε την ήττα.

Το Τριφύλλι αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την Σάσαρι στην Ιταλία και λύγισε στο τέλος γνωρίζοντας την ήττα με 79-75 .

Το εντυπωσιακό άλει-ουπ κάρφωμα του Ντέρικ Ουίλιαμς έφερε τις δύο ομάδες στα ίσια (6-6) στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ένα γρήγορο σερί τεσσάρων πόντων έφερε τους Ιταλούς όμως στο 10-6, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να καλεί εσπευσμένα τάιμ άουτ. Ο Πάρις Λι κατέβασε την διαφορά στους τέσσερις (14-10) για το «τριφύλλι».

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με καλάθι και φάουλ, έφερε στα ίσια τις δύο ομάδες (14-14). Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με buzzer beater του Λευτέρη Μποχωρίδη, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά με 20-22.

Το τρίποντο του Λευτέρη Μποχωρίδη έφερε το «τριφύλλι» στο +7 (20-27) ενώ το σουτ τριών πόντων του Λευτέρη Μαντζούκα διαμόρφωσε το 20-30, αναγκάζοντας τον προπονητή της Σάσαρι να καλέσει τάιμ άουτ. Με καλάθι του Γιώργου Καλαϊτζάκη στον αιφνιδιασμό, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 23-37, ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα.

Οι αθλητές του Ντέγιαν Ράντονιτς συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά στο σκορ, έχοντας συνεχώς διψήφια διαφορά (29-40).

Οι Ιταλοί μπήκανε καλύτερα στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι (42-44) ενώ στην συνέχεια ισοφάρισαν σε 46-46. Με καλάθι του Ντέρικ Ουίλιαμς, οι «πράσινοι» πλησίασαν στον πόντο (53-52). Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με Buzzer Beater του Πάρις Λι, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω με 59-58.
«Τρέχοντας» ένα σερί, οι Ιταλοί κατάφεραν να μειώσουν σε 70-72 και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του ματς. και με τρίποντο του Ονουάκου, η Ντιναμό πέρασε μπροστά με 75-74 ενώ απέμενε περίπου ένα λεπτό για την λήξη του ματς. Μία λάθος επιλογή στην τελευταία επίθεση, έδωσε την ευκαιρία στους Ιταλούς να κλέψουν την μπάλα και σκοράρουν στον αιφνιδιασμό, «κλειδώνοντας» την νίκη με 79-75.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 38-44, 59-58, 79-75

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ