fbpx

Τσεχία-Ισραήλ 88-77: Στον δρόμο της Εθνικής οι Τσέχοι

Τσεχία-Ισραήλ 88-77: Στον δρόμο της Εθνικής οι Τσέχοι

Η Τσεχία νίκησε 88-77 το Ισραήλ θα θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για τους Τσέχους ήταν ο Βόιτσεχ Χρούμπαν με 25 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Γιαν Βέσελι με 16. Από την πλευρά των Ισραηλινών, ο Γιαμ Μαντάρ είχε 16 πόντους και ο Τομέρ Γκινάτ 15. Στο 2-3 η Τσεχία μετά τη τέλος των αγώνων της στον τέταρτο όμιλο, στο 2-3 και το Ισραήλ, που μένει εκτός συνέχειας.

Οι Τσέχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και κατάφεραν να προηγηθούν με εννέα στο τέλος της πρώτης περιόδου (26-17). Στη δεύτερη περίοδο, η διαφορά των δυο ομάδων παρέμενε στους δέκα πόντους, με την Τσεχία να πατάει γκάζι στα τελευταία λεπτά και να ξεφεύγει με 16 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και έριξαν τη διαφορά στους πέντε πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η Τσεχία ανέβασε και πάλι την απόδοσή της και δεν άφησε τους Ισραηλινούς να πλησιάσουν περισσότερο και να την απειλήσουν με ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 53-37, 67-62, 88-77

Οι πόντοι:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ