fbpx

Σερβία: Ο Ραζνάτοβιτς θεωρεί κορυφαίο του ΝΒΑ τον Γιόκιτς

Σερβία: Ο Ραζνάτοβιτς θεωρεί κορυφαίο του ΝΒΑ τον Γιόκιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ, υποστηρίζει ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Τζόκερ» και συμπλήρωσε πως Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πρόβλεψε αποκλεισμό της Ισπανίας στη φάση των «16».

Χαρακτηριστικά, ο Ραζνάτοβιτς δήλωσε: «Η γνώμη μου είναι πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν σπίτι τους πριν από τα προημιτελικά! Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα στα γκαρντ, έχουν τον Αλμπισί που είναι παίκτης επιπέδου EuroCup και τον Ερτέλ που δεν είναι αυτός που ήταν. Αυτό δεν αρκεί για την κατάκτηση του Eurobasket. Κατά τη γνώμη μου, οι δυο καλύτερες εθνικές είναι η Ελλάδα και η Σερβία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η γνώμη μου είναι πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν σπίτι τους πριν από τα προημιτελικά! Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα στα γκαρντ, έχουν τον Αλμπισί που είναι παίκτης επιπέδου EuroCup και τον Ερτέλ που δεν είναι αυτός που ήταν. Αυτό δεν αρκεί για την κατάκτηση του Eurobasket. Κατά τη γνώμη μου, οι δυο καλύτερες εθνικές είναι η Ελλάδα και η Σερβία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ