fbpx

Μιχάιλιουκ: «Κορυφαίος στον κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Μιχάιλιουκ: «Κορυφαίος στον κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο Σβι Μιχάιλιουκ κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση με την Ελλάδα αλλά και για τον μεγάλο αστέρα της «γαλανόλευκης», Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ουκρανία έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Σβι Μιχάιλιουκ, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, επικράτησε με 84-73 της Ιταλίας. Σήμερα (06/09, 18:00) οι Ουκρανοί κοντράρουν τις δυνάμεις τους με την εθνική μας ομάδας σε ένα ντέρμπι… κορυφής!

Ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για τη εν λόγω αναμέτρηση αλλά και για τη μάχη που θα δώσει κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Έχουμε τώρα μπροστά μας την Ελλάδα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Περιμένω να δω πώς θα τα πάμε απέναντί τους και απέναντι στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σταματήσουμε τον Γιάννη, αν και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ