fbpx

Τουρκία: Ο Αταμάν διέψευσε τα σενάρια αποχώρηση

Τουρκία: Ο Αταμάν διέψευσε τα σενάρια αποχώρηση

Ο Εργκίν Αταμάν ξεκαθάρισε πως η Τουρκία δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το Eurobasket.

Η τουρκική ομοσπονδία είχε απειλήσει πως θα αποχωρήσει από τη διοργάνωση, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία του αγώνα με τη Γεωργία. Παράλληλα, οι Τούρκοι κατήγγειλαν ξυλοδαρμό του Φουρκάν Κορκμάζ από την αστυνομία της Τιφλίδας. Ο Τούρκος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως έχει μιλήσει και με άλλες ομάδες, οι οποίες εκφράζουν και αυτές τα παράπονά τους για τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικά, ο Αταμάν δήλωσε: «Όχι, δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από το τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν προβλήματα στην Τιφλίδα. Αν συνεχιστεί έτσι, τότε δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ κανονικά. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες που είναι εδώ και όλες παραπονιούνται για την κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο Τούρκος κόουτς συμπλήρωσε: «Αν δεν λάβουμε ασφάλεια, θα ζητήσουμε προστασία από την τουρκική κυβέρνηση και την πρεσβεία μας, εδώ στην Τιφλίδα. Έχω ήδη ενημερώσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και πλέον, όλοι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα. Χρειαζόμαστε ασφάλεια για τους παίκτες μας στην Τιφλίδα. Δεν γίνεται να έρχεται η Αστυνομία και να επιτίθεται στους παίκτες και το επιτελείο μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, αυτό είναι όλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ