fbpx

Κορκμάζ: «Έπεσαν γροθιές στα αποδυτήρια»

Κορκμάζ: «Έπεσαν γροθιές στα αποδυτήρια»

Ο Φουρκάν Κορκμάζ υποστήριξε πως στα αποδυτήρια τα πράγματα ξέφυγαν, μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Τουρκίας και της Γεωργίας.

Ο Τούρκος παίκτης τόνισε πως έπεσαν γροθιές και πως πέρα από του Γεωργιανούς, στα επεισόδια πήραν μέρος και άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου. Ο Κορκμάζ δήλωσε πως οι Τούρκοι αντέδρασαν και προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, προκειμένου να δικαιολογήσει τη στάση της ομάδας του.

Αρχικά, ο Κορκμάζ δήλωσε: «Είδατε ένα μικρό μέρος αυτού που συνέβη στο γήπεδο. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, και άρχισε να μου λέει βλακείες. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου μιλάει έτσι μέσα στο πρόσωπό μου. Στο παιχνίδι, ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως αυτό που είπε δεν ήταν κάτι που θα το άφηνα να περάσει.. Αντέδρασα ως άνθρωπος, ως παίκτης και ως άνθρωπο».

Στη συνέχεια, ο Τούρκος παίκτης συμπλήρωσε: «Όταν πήγαινα στα αποδυτήρια ήταν μαζί και ο φροντιστής της ομάδας. Λίγο πριν φτάσουμε είδα τρεις παίκτες της Γεωργίας μαζί με δύο ανθρώπους της ασφαλείας να κινούνται εναντίον μας. Αρχίσαμε να ρίχνουμε γροθιές ο ένας στον άλλον. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Οι άνθρωποι απλώς ήρθαν κατά πάνω μας και προσπαθούσαν να μας επιτεθούν. Φυσικά, αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αυτό ακριβώς που θα κάνουμε ως άνδρες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ