fbpx

Γαλλία – Ουγγαρία 78-74: Με τη “ψυχή στο στόμα” το σύνολο του Κολέ

Γαλλία – Ουγγαρία 78-74: Με τη “ψυχή στο στόμα” το σύνολο του Κολέ

Tη δεύτερη νίκη της πήρε η Γαλλία απέναντι στην Ουγγαρία με 78-74. Με αυτό το αποτέλεσμα δημιουργείται τριπλή ισοβαθμία στον β’ όμιλο, με Σλοβενία, Βοσνία και Γαλλία, πίσω από τη Γερμανία.

Το ξεκίνημα της Γαλλίας και ο ήρωας Χάνγκα

Η Γαλλία πάτησε «γκάζι» από νωρίς, παίρνοντας διψήφια διαφορά (15-5 στο 5′), με τους Γκομπέρ και Γιαμπουσελέ να ανεβάζουν την διαφορά μέχρι και στο +14 (19-5 στο 7′), «χτυπώντας» την αδυναμία των Ούγγρων στη ρακέτα. Η Ουγγαρία αντέδρασε και με τον Χάνγκα, μειώνοντας αισθητά, κλείνοντας το δεκάλεπτο μόλις 4 πόντους πίσω (21-17).

Στο δεκάλεπτο με τρίποντο του Βοϊβόντα, μείωσε στον πόντο (29-28 στο 13′). Η Γαλλία δεν μπορούσε να ξεφύγει, ενώ δεν υπήρχε κανένα πλάνο επιθετικά. Η Ουγγαρία ήταν συνέχεια από κοντά, δημιουργώντας έξτρα πίεση στους Γάλλους. Μετά το 26′ κυρίως, η Γαλλία με τον Γκομπέρ και τον Φουρνιέ να πιέζουν η Γαλλία έπαιρνε μια διαφορά 10 πόντων, αλλά εξανεμιζόταν γρήγορα.

Οι αυτοκτονικές τάσεις της Γαλλίας που έδωσαν ελπίδες στην Ουγγαρία

Στο 30′ το σύνολο του Κολέ είχε μια διαφορά 15 πόντων (65-50), αλλά οι αυτοκτονικές τάσεις της ομάδας του, έδωσαν την δυνατότητα στην Ουγγαρία να πλησιάσει μέχρι και στο καλάθι (74-72). Ο Αλμπισί έκανε 0/2 βολές στα 14.8″, αλλά για καλή του τύχη, ο Γιαμπουσελέ κέρδισε βολές στη διεκδίκηση του επιθετικού ριμπάουντ. Ο φόργουορντ της Ρεάλ έκανε το 2/2, δίνοντας επί της ουσίας τη νίκη στη Γαλλία.

Το box score του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ