fbpx

Βουλγαρία-Τουρκία 87-101: Είχε περισσότερες λύσεις

Βουλγαρία-Τουρκία 87-101: Είχε περισσότερες λύσεις

Η Τουρκία έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Βουλγαρίας (101-87) για τη 2η αγωνιστική του Eurobasket

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ωστόσο ο Αταμάν είχε περισσότερες λύσεις και οδήγησε την ομάδα του στη δεύτερη νίκη για τον A’ Όμιλο. Αντίθετα η Βουλγαρία έχει ηττηθεί και στις δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα. 

Είχε ρυθμό η Βουλγαρία

Η Βουλγαρία έδειξε και κόντρα στην Ισπανία πως είναι μία ομάδα που τα πάει εξαιρετικά στην επίθεση όταν βρει ρυθμό, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα αμυντικά. Από την αρχή του αγώνα ο ρυθμός ήταν γρήγορος και το ένα καλάθι  διαδεχόταν το άλλο και από τις δύο ομάδες. Η Τουρκία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ξεφύγει και έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +2. 

Ο Βεζένκοφ σε προσπάθεια του

Ο Κοστόφ μαζί με τον Βεζένκοφ είχαν πάρει από το χέρι τη Βουλγαρία και τη βοήθησαν έτσι ώστε να πάρει διαφορά επτά πόντων (42-35), με το σύνολο του Αταμάν να αντιδρά στη συνέχεια και να πηγαίνει στα αποδυτήρια στο -2 (52-50).

Είχε ανάσες

Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου και κάπου εκεί η Τουρκία έδειξε πως διαθέτει περισσότερες λύσεις. Με ένα μικρό σερί πήραν διαφορά επτά πόντων και τη διατήρησαν σε αυτά τα επίπεδα περίπου μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου. Ο Βεζένκοφ έκανε ό,τι μπορούσε από τη μεριά του «πυροβολώντας» το καλάθι των αντιπάλων του. Ακόμα ένα μικρό σερί των Τούρκων στην τελευταία περίοδο έγειρε υπέρ τους οριστικά την πλάστιγγα. 

Τα δεκάλεπτα: 29-31, 52-50, 71-75, 87-101

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ