fbpx

Παναθηναϊκός: Τα δύο ονόματα για «4»άρι

Παναθηναϊκός: Τα δύο ονόματα για «4»άρι

Δύο μεγάλα ονόματα για Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ένα «4άρι» για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν και η προσοχή έχει στραφεί πλέον και προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αφού λύσεις επιπέδου Euroleague δεν υπάρχουν στην Ευρώπη.

δύο ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Ντέγιαν Ράντονιτς και απασχολούν το «Τριφύλλι» είναι αυτά των Μάικ Σκοτ και Τζέι Λέιμαν.

Ο Σκοτ είναι 34 ετών, έχει ύψος 2.01μ. και έχει μια μακρά πορεία στο NBA, παίζοντας σε Χοκς, Γουίζαρντς, Κλίπερς και 76ers, αν και δημιουργεί προβληματισμό το γεγονός ότι την περσινή σεζόν δεν έπαιξε.

YouTube video

Συνολικά πάντως μετράει 6.7 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ, 0.3 κλεψίματα και 0.1 τάπες ανά αγώνα στην Regular Season, καθώς και 10.8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.3 κλεψίματα και 0.1 τάπες ανά αγώνα στα Play-Offs.

Ο δεύτερος γεννήθηκε το 1994, έχει ύψος 2.03μ. και έχει αγωνιστεί σε Μπλέιζερς και Τίμπεργουλβς, μετρώντας 4.8 πόντους, 0.5 ασίστ, 1.7 ριμπάουντ, 0.4 κλεψίματα και 0.3 τάπες ανά αγώνα στην Regular Season, ενώ έχει «γράψει» και 9 συμμετοχές στα Play-Offs.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ