fbpx

Πολωνία-Τσεχία 99-84: Πονίτκα και Σλότερ εκτέλεσαν τους Τσέχους

Πολωνία-Τσεχία 99-84: Πονίτκα και Σλότερ εκτέλεσαν τους Τσέχους

Με σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο η Πολωνία νίκησε τους γηπεδούχους Τσέχους στην Πράγα στον 4ο όμιλο έχοντας σε μεγάλο βράδυ τους Ματέους Πονίτκα και Έι Τζέι Σλότερ.

Γηπεδούχος η Τσεχία αλλά εκείνη που μπήκε ως τέτοια στον αγώνα, ήταν η Πολωνία. Η ομάδα του Ιγκόρ Μίλισιτς πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο το φινάλε του οποίου τη βρήκε προηγούμενη με 29-18. Αντίστροφη εικόνα στη δεύτερη περίοδο αφού η Τσεχία αφυπνίστηκε και βγάζοντας αντίδραση με τους Βέσελι και Μπόχατσικ, πέρασε ακόμα και μπροστά πριν το 46 όλα του ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μάχη σώμα με σώμα. Οι Πολωνοί οδηγούσαν το σκορ χωρίς όμως να ξεφύγουν πάνω από 5-6 πόντους. Το ίδιο μοτίβο διατηρήθηκε και για το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας περιόδου, με τους Πολωνούς όμως να ανεβάζουν στροφές εκεί που έπρεπε. Το 82-78 έγινε 95-83 μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και τα πάντα κρίθηκαν εκεί.

Ο Πονίτκα είχε 26 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ και ο Σλότερ 23 πόντους με 5/11 τρίποντα από τους νικητές ενώ από τους Τσέχους ξεχώρισαν οι Βέσελι (17π) και Μπόχατσικ (13π). Αγωνίστηκε κανονικά ο Τόμας Σατοράνσκι για 17:12 μένοντας άποντος αλλά μοιράζοντας 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 46-46, 69-63, 99-84

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ