fbpx

Λαύριο: Ανακοίνωσε τη διάθεση διαρκείας

Λαύριο: Ανακοίνωσε τη διάθεση διαρκείας

Από την Πέμπτη 1/9 το Λαύριο ξεκινά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Το Λαύριο Megabolt ξεκινάει την 8η σεζόν του στη Basket League με δύο μεγάλους στόχους:
Θέλει να δώσει συνέχεια στο μπασκετικό πρόγραμμά του, αναδεικνύοντας μέσα από αυτό το ταλέντο νεαρών Ελλήνων και ξένων παικτών, όπως έχει κάνει επιτυχώς τα προηγούμενα χρόνια.
Θέλει να κάνει περήφανο κάθε πολίτη της Λαυρεωτικής. Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να νιώθει “ένα” με την ομάδα, να αισθάνεται πως υπάρχει μια ομάδα που μοχθεί στο γήπεδο για να τους προσφέρει χαρά, σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους.

Οι δύο στόχοι θα επιτευχθούν μόνο με την κοινή πορεία ομάδας και πόλης, ομάδας και Λαυριωτών! Γιατί ΕΣΥ είσαι το Λαύριο!
Η ομάδα μπάσκετ έχει γίνει δικαίως το καμάρι του Λαυρίου και μόνο με τη δική σου συμβολή, τη δική σου στήριξη, τη δική σου φωνή, μπορεί να συνεχίσει να συναγωνίζεται στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Γιατί ΕΣΥ είσαι το Λαύριο!

Τα δύο προηγούμενα χρόνια με τις συνθήκες διεξαγωγής αγώνων λόγω του Covid-19 δε δόθηκε η δυνατότητα να ζήσουμε μαζί κορυφαίες στιγμές της ομάδας μας, την παρουσία μας στους τελικούς του πρωταθλήματος και την ιστορική πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Φέτος, όμως, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Σε θέλουμε στο γήπεδο, σε χρειαζόμαστε στο γήπεδο, σε θέλουμε ενεργό φίλαθλο, δίπλα μας!
Γιατί ΕΣΥ είσαι το Λαύριο!

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ (Διεύθυνση: Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, ΤΚ 19500 Λαύριο) από αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 – και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή – από 19:00 έως 21:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22921 59552

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 παραμένουν ίδιες με την περσινή σεζόν και με αυτόν τον τρόπο η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου για την ομάδα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ | ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΚΓ Λαυρίου)

Πάνω Διάζωμα: 80 ευρώ (+50 ευρώ για κάθε παιδί έως 17 ετών)
Πάνω Διάζωμα: 60 ευρώ (για άνεργους και φοιτητές). Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: κάρτα ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα, αντίστοιχα.
Κάτω Διάζωμα: 150 ευρώ
Μέλη των ακαδημιών του ΓΣ Λαυρίου: 10 ευρώ για Basket League και Κύπελλο Ελλάδας
Για τα ΑΜΕΑ, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, η είσοδος θα είναι δωρεάν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και την προσκόμιση βεβαίωσης, που θα αποδεικνύει την αναπηρία του κατόχου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ απαιτούνται: ΑΜΚΑ, Αστυνομική ταυτότητα, Τηλέφωνο & e-mail

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ