fbpx

Σοκάρει ο Γουόλ: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Σοκάρει ο Γουόλ: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Μιλώντας σε φιλανθρωπικό event, ο Τζον Γουόλ προχώρησε σε μία σοκαριστική ομολογία καθώς αποκάλυψε ότι πέρασε τόσο δύσκολα που σκέφτηκε ακόμη και να αυτοκτονήσει.

Ο Αμερικανός γκαρντ όταν ακόμη αγωνιζόταν στους Ρόκετς δεν έζησε και τις καλύτερες στιγμές στη ζωή του, με αποτέλεσμα να φτάσει να κάνει σκέψεις ακόμη και για να αυτοκτονήσει.

Αυτό τόνισε σε φιλανθρωπικό event στο John Wall Foundation, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο αλλά και στην απώλεια της μητέρας και της γιαγιάς του.

«Ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος για μένα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Είχα πάθει ρήξη αχιλλείου, η μητέρα μου ήταν άρρωστη και τελικά πέθανε, ενώ έναν χρόνο μετά πέθανε και η γιαγιά μου. Όλα αυτά στην πρώτη περίοδο του κορωνοϊού. Πήγαινα στις χημειοθεραπείες της μητέρας μου και καθόμουν, την είδα να παίρνει την τελευταία της ανάσα, φορούσα τα ίδια ρούχα τρεις μέρες και καθόμουν δίπλα της», τόνισε ο 31χρονος άσος.

«Έκανα ψυχοθεραπεία. Όλοι μας περάσαμε δύσκολα, δεν θέλω να καυχιέμαι για τίποτα. Αν μπορώ να ξεπεράσω κάτι τέτοιο, μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα στη ζωή», πρόσθεσε ο πέντε φορές All Star γκαρντ, που πλέον κάνει μια νέα αρχή έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο στους Κλίπερς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ