fbpx

Παπαπέτρου: «Το Ευρωμπάσκετ έιναι μια φοβερή πρόκληση, να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο»

Παπαπέτρου: «Το Ευρωμπάσκετ έιναι μια φοβερή πρόκληση, να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο»

Ο διεθνής φόργουορντ της Παρτίζαν μίλησε μετά το πέρας της εκδήλωσης του ΟΠΑΠ, τόσο για την Εθνική Ομάδα, όσο για τον τίτλο του φαβορί και για τον περίεργο τραυματισμό του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεκίνησε λέγοντας: «Όλοι θέλουμε τη διάκριση και ο κόσμος και εμείς. Είναι κάτι το οποίο θα μας δώσει χαρά. Η μοναδική απαίτηση που έχουμε από τους εαυτούς μας αυτή τη στιγμή, είναι να πούμε ότι δώσαμε το 100% σε αυτό το τουρνουά. Πολλά πράγματα συνηγορούν σε μια επιτυχία, δεν είναι μόνο η προσπάθεια. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και υγιείς γιατί χτυπηθήκαμε αρκετά από τραυματισμούς αυτή την περίοδο. Θέλουμε να δώσουμε το 100% για εμάς, την Ελλάδα και για όλο τον κόσμο που θα παρακολουθεί».

Για τη δική του κατάσταση: «Είμαι αρκετά καλά, ήταν ένας περίεργος τραυματισμός γιατί φοβόμασταν πιθανότητες υποτροπής που θα έβαζαν σε κίνδυνο την παρουσία μου στο τουρνουά. Σήμερα θα προπονηθώ κανονικά με την ομάδα».

Για τη βαριά φανέλα της Εθνικής: «Δεν σκεφτόμαστε έτσι γιατί είναι παγίδα αν σκέφτεσαι έτσι σαν αθλητής. Υπήρξαν κάποιες φορές που δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, όμως έτσι είναι η ζωή. Δεν γίνεται να έχεις πάντα επιτυχίες. Κοιτάμε το Ευρωμπάσκετ σαν ένα μοναδικό, ξεχωριστό τουρνουά. Σαν μια φοβερή πρόκληση για όλους μας να καταφέρουμε κάτι σπουδαίο. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, ούτε συγκρίσεις με το παρελθόν, απλά να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν είμαστε φαβορί για μετάλλιο: «Είναι κάτι που δεν απασχολεί εμάς. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ανεβαίνουν οι παλμοί σου, δεν παίζει ρόλο ποιος είναι φαβορί. Αυτά είναι κάποιες αναλύσεις που δεν απασχολούν εμάς. Εμείς απλά μπαίνουμε στο γήπεδο και δίνουμε το 100%.

Για τον ΟΠΑΠ: «Είναι απίστευτη η υποστήριξη του ΟΠΑΠ και τον ευχαριστούμε που είναι μαζί μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ